Coaten

Bescherm uw dak en gevel

Je bent van plan je dak of gevel te laten coaten? Het aanbrengen van coating of je dak of gevel doe je om deze chemisch resistent te maken of om deze te voorzien van een beschermende coating laag. Door de verschillende weersinvloeden kan de bovenste laag van het dak slijten. Dit biedt mos en overige vuiligheid de kans om zich aan het oppervlakte van je dak te hechten. Het eerst grondig schoonmaken van het dak en daarna professioneel coaten is een efficiënte renovatiemethode met een goede verhouding tussen functionaliteit en kostprijs. Op deze betaalbare wijze reken je af met verouderde  en versleten daken.

Specialist in coaten

Met een coatingsbehandeling voorkom je dat je dak of gevel volledig vervangen moet worden. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van coaten, renoveren, inspecteren en reinigen nemen wij deze zorg uit handen. Met een speciaal ontwikkelde coating garanderen wij dat je dak of gevel jarenlang voorzien is van de gewenste bescherming.

Garanties op je dak en gevel

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Vragen over het coaten van je dak of gevel? Of direct een offerte op maat?

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01