Overhead deuren coaten

Coating aanbrengen op je overheaddeuren

Het beschermen van je overheaddeuren door middel van een coating? Overheaddeuren zijn een groot gemak, maar ook een groot kwetsbaar oppervlak. Ze zijn onmisbaar in nagenoeg elk bedrijfspand. Het probleem is dat de roldeur continu bloot staat aan de schadelijke invloed van weer en milieu. Daardoor veroudert en verpoedert de standaard fabriekscoating op termijn. Het Zuiden Coatings brengt de coating aan die alle sectionaaldeuren beschermt en weer als nieuw laat stralen.

Hoe lang beschermt de coating?

De unieke coating waarmee Het Zuiden werkt, beschermt de overheaddeur tegen vroegtijdige veroudering door weer en wind. De levensduur van de nieuwe toplaag varieert onder invloed van ondergrond, locatie en belasting. Gemiddeld genomen blijft de fraaie sectionaaldeur tien jaar beschermd.

Advies vragen voor mijn overheaddeur

Wat kost het coaten van een overheaddeur?

Je wil graag weten hoe duur het is om je overheaddeur te coaten. Maar voor ook maar een schatting van de kosten aan bod komt, eerst het volgende: voorkomen is beter dan genezen. Naast het esthetische verhaal geldt hier ook een commercieel belang. De waarde hiervan valt vooraf niet te verrekenen met de prijs voor nieuwe sectionaaldeur. Dat de kosten van het coaten geen gapend gat in de exploitatiebegroting slaat, staat bij voorbaat vast.

Nu hebben we het graag over de kosten. We hanteren geen standaardprijs. Daarvoor zijn de omstandigheden (conditie, bereikbaarheid, materiaalsoort en schaalgrootte) per project te verschillend. Dit is ook waarom we graag vrijblijvend een offerte uitbrengen. Een technisch specialist voert ter plaatse een inspectie uit, hij weegt alle relevante omstandigheden tegen elkaar af en berekent zorgvuldig de kosten. Lange termijn plannen? Geen probleem. Wanneer een ingreep niet direct noodzakelijk is, dan staat dit in het rapport vermeld. Een maatwerk offerte en maatwerk advies is de norm.

De kosten van het coaten van een roldeur zijn lager dan het vervangen van de complete deur. Hoe duur het coaten van een overheaddeur precies is, kunnen we vooraf niet zeggen. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de conditie van de deur, bereikbaarheid, afplak werk, het aantal m2 etc. Wel kunnen we vrijblijvend en gratis een inspectie uitvoeren en een offerte uitbrengen voor het coaten van uw roldeur.

Stappenplan

Het behandelen van een overheaddeur vindt plaats in drie stappen. Eerst het oppervlak grondig reinigen om een schone en egale hechtlaag te creëren voor de nieuwe coating. Daarna kritieke punten behandelen met een primer. De derde stap is het aanbrengen van de coating in één of twee lagen.

Tot 5 jaar garantie

Duurzaamheid zit in meer dan de coating op zich. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met opdrachtgevers. Dit betekent dat service en onderhoud ook doorgaat ná oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die -afhankelijk van de productkeuze- oploopt tot vijf jaar.

Offerte aanvragen?

Klik hier om contact te leggen met Het Zuiden Coatings. De responstijd bij het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte bedraagt een tot drie werkdagen.

Contact maken

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01

interieur012

interieur011

interieur06

Interieur coaten

interieur05

interieur04

interieur03

interieur02

interieur01

Dak reinigen 011

Dak reinigen 010

Dak reinigen 09

Dak reinigen 08

Dak reinigen 06

Dak reinigen 05

Dak reinigen 04

Dak reinigen 03

Dak reinigen 02

Dak reinigen 01

gevelrenovatie06

gevelrenovatie05

gevelrenovatie04

gevelrenovatie03

gevelrenovatie02

gevelrenovatie01

gevelcoating025

gevelcoating024

gevelcoating023

gevelcoating022

gevelcoating021

gevelcoating020

gevelcoating019

gevelcoating018

gevelcoating017

gevelcoating016

gevelcoating015

gevelcoating014

gevelcoating013

gevelcoating012

gevelcoating011

gevelcoating010

gevelcoating09

gevelcoating08

gevelcoating07

gevelcoating06

gevelcoating05

gevelcoating04

gevelcoating03

gevelcoating02

gevelcoating01