COATING

Coating van daken en / of gevels doe je om deze chemisch resistent te maken of om deze te voorzien van een beschermende laag. Door de verschillende weersinvloeden kan de bovenste laag van het dak slijten. Dit biedt mos en overige vuiligheid de kans om zich aan het oppervlakte te hechten. Het eerst grondig schoonmaken en daarna professioneel coaten is een efficiënte renovatiemethode met een goede verhouding tussen functionaliteit en kostprijs. Op deze betaalbare wijze reken je af met verouderde  en versleten daken.

SPECIALIST IN COATING

Met een behandeling door Het Zuiden Coatings voorkom je dat uw dak of gevel volledig vervangen moet worden. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van coaten, renoveren, inspecteren en reinigen nemen wij deze zorg uit handen. Met een speciaal ontwikkelde coating garanderen wij dat je dak of gevel jarenlang voorzien is van de gewenste bescherming.

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

Meer info over Interieur Coaten? Of direct een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!