Overhead deuren coaten

Verduurzaam je overheaddeuren

Een groot gemak, maar ook een groot kwetsbaar oppervlak: overheaddeuren. Onmisbaar in nagenoeg elk bedrijfspand. Het probleem is dat de roldeur continu bloot staat aan de schadelijke invloed van weer en milieu. Daardoor veroudert en verpoedert de standaard fabriekscoating op termijn. Het Zuiden Coatings brengt de coating aan die alle sectionaaldeuren beschermt en weer als nieuw laat stralen.

Hoe lang beschermt de coating?

De unieke coating waarmee Het Zuiden werkt, beschermt de overheaddeur tegen vroegtijdige veroudering door weer en wind. De levensduur van de nieuwe toplaag varieert onder invloed van ondergrond, locatie en belasting. Gemiddeld genomen blijft de fraaie sectionaaldeur tien jaar beschermd.

Advies vragen voor mijn overheaddeur

Wat kost het coaten van een overheaddeur?

Het coaten van daken biedt veel voordeel.

Voor ook maar een schatting van de kosten aan bod komt, eerst het volgende: voorkomen is beter dan genezen. Naast het esthetische verhaal geldt hier ook een commercieel belang. De waarde hiervan valt vooraf niet te verrekenen met de prijs voor nieuwe coating. Dat de investering geen gapend gat in de exploitatiebegroting slaat, staat bij voorbaat vast.

Het Zuiden Coatings hanteert geen standaardprijs. Daarvoor zijn de omstandigheden (conditie, bereikbaarheid, materiaalsoort en schaalgrootte) per project te divers. Dit is ook waarom vrijblijvend offreren juist wel standaard is. De technisch specialist voert ter plaatse een inspectie uit, weegt alle relevante omstandigheden tegen elkaar af en berekent zorgvuldig de kosten. Lange termijn plannen? Geen probleem. Wanneer een ingreep niet direct noodzakelijk is, dan staat dit in het rapport vermeld. Maatwerk is de norm.

De kosten van het coaten van een roldeur zijn lager dan het vervangen van de complete deur. Hoe duur het coaten van een overheaddeur precies is, kunnen we vooraf niet zeggen. Dit is afhankelijk van veel factoren, zoals de conditie van de deur, bereikbaarheid, afplak werk, het aantal m2 etc. Wel kunnen we vrijblijvend en gratis een inspectie uitvoeren en een offerte uitbrengen voor het coaten van uw roldeur.

Stappenplan

Het behandelen van een overheaddeur vindt plaats in drie stappen. Eerst het oppervlak grondig reinigen om een schone en egale hechtlaag te creëren voor de nieuwe coating. Daarna kritieke punten behandelen met een primer. De derde stap is het aanbrengen van de coating in één of twee lagen.

Tot 5 jaar garantie

Duurzaamheid zit in meer dan de coating op zich. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met opdrachtgevers. Dit betekent dat service en onderhoud ook doorgaat ná oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die -afhankelijk van de productkeuze- oploopt tot vijf jaar.

Offerte aanvragen?

Klik hier om contact te leggen met Het Zuiden Coatings. De responstijd bij het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte bedraagt een tot drie werkdagen.

Contact maken

dakcoating016

dakcoating015

blank

dakcoating014

blank

dakcoating013

blank

dakcoating012

blank

dakcoating011

blank

dakcoating010

blank

dakcoating09

blank

dakcoating08

blank

dakcoating06

blank

dakcoating05

blank

dakcoating04

blank

dakcoating03

blank

dakcoating02

blank

dakcoating01

blank

interieur012

blank

interieur011

blank

interieur06

Interieur coaten

interieur05

blank

interieur04

blank

interieur03

blank

interieur02

blank

interieur01

blank

Dak reinigen 011

blank

Dak reinigen 010

blank

Dak reinigen 09

blank

Dak reinigen 08

blank

Dak reinigen 06

blank

Dak reinigen 05

blank

Dak reinigen 04

blank

Dak reinigen 03

blank

Dak reinigen 02

blank

Dak reinigen 01

blank

gevelrenovatie06

blank

gevelrenovatie05

blank

gevelrenovatie04

blank

gevelrenovatie03

blank

gevelrenovatie02

blank

gevelrenovatie01

blank

gevelcoating025

blank

gevelcoating024

blank

gevelcoating023

blank

gevelcoating022

blank

gevelcoating021

blank

gevelcoating020

blank

gevelcoating019

blank

gevelcoating018

blank

gevelcoating017

blank

gevelcoating016

blank

gevelcoating015

blank

gevelcoating014

blank

gevelcoating013

blank

gevelcoating012

blank

gevelcoating011

blank

gevelcoating010

blank

gevelcoating09

blank

gevelcoating08

blank

gevelcoating07

blank

gevelcoating06

blank

gevelcoating05

blank

gevelcoating04

blank

gevelcoating03

blank

gevelcoating02

blank

gevelcoating01