Stalen gevels verliezen op termijn hun glans en de coating begint te verpoederen. Dit heeft een negatief effect op de uitstraling van het pand.

Hiervoor biedt Het Zuiden Coatings B.V. een passende oplossing door de gevelbeplating te behandelen met een nieuwe coating. Deze coating pakt de gevelbeplating volledig in zodat de gevel weer voor vele jaren beschermd is.

Het coaten van uw stalen gevel is een eenvoudige en betaalbare methode om een uw bestaande pand te upgraden. In een kort tijdsbestek wordt het pand ge-restyled wat de uitstraling en levensduur van het pand ten goede komt.

Voorbeelden van renovatiemogelijkheden aan uw stalen gevel:

  • Herstellen van schade aan de coating zoals onthechting, scheurvorming, blaasvorming
  • Voorkomen of herstellen van corrosievorming
  • Aanbrengen of veranderen van bedrijfskleuren
  • Herstellen van de huidige kleur en glans
  • Vernieuwen van gedateerde kleuren

Tevens coaten wij ook stenen gevels. Bent u toe aan een kleurvariatie van uw stenen gevel? Dan heeft Het Zuiden Coatings de juist coating en kennis in huis.

Coating levert twee voorname voordelen op: naast verfraaiing van uw buitenmuur zorgen we tevens voor een langdurige bescherming tegen vocht en regenwater. Met onze waterdichte buitenmuurverf geven we vocht en water geen kans om diep in de steen te dringen. Hierdoor voorkomen we veelvoorkomende schades als scheuren, schimmelvorming, mossen, algen en vorstschade. Doordat de coating ademende eigenschappen bezit (waterdampdoorlatend) behoudt de muur wel zijn isolerende en ventilerende kwaliteiten.