INTERIEUR COATEN

Wanden & plafonds van woningen, kantoren, winkels en bedrijfshallen met  hebben soms een oubollige uitstraling. Door middel van onze specialistische latex coating is uw pand binnen de kortste keren weer representatief.  Dit werkt niet alleen beter, het geeft uw pand veel meer waarde wanneer u het wilt verkopen of verhuren.

VLOER COATEN

Het interieur coaten van een betonnen vloer wordt niet alleen uit esthetisch oogpunt gedaan, maar zorgt er ook voor dat deze bestand is tegen een industriële belasting. Wij maken gebruik van 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy coatings. Welke een goede chemische en mechanische bestendigheid hebben, omdat de coating vloeistofdicht en krasbestendig is. Dit vloersysteem is ideaal in ruimten voor opslag en logistiek, werkplaatsen, garages, showrooms, winkels, etc.

Een epoxy vloercoating is niet alleen een voordelige oplossing, maar ook erg duurzaam door zijn slijtvaste aard. Verder heeft deze vloercoating ook nog andere sterke kenmerken, zo wordt dit product naadloos aangebracht en is de vloer weer snel belastbaar.

Door de coatingslaag dringen vocht en vuiligheid niet meer door tot de ondergrond, de vloer is dan ook eenvoudig schoon te maken en dus erg onderhoudsvriendelijk.

De vloercoating kan in alle gewenste kleuren worden aangebracht.

LATEX SPUITEN OP WANDEN EN PLAFONDS

Is uw woning, kantoor, winkel of bedrijfshal toe aan een frisse uitstraling? Na een frisse laag latex zien er met een nieuwe frisse laag verf weer helemaal top uit.

Het professioneel voorzien van een laag latex heeft de volgende voordelen:

  • Dankzij onze professionele apparatuur heeft u snel resultaat.
  • Altijd een strak, egaal resultaat; géén gerolde banen
  • U kiest uw favoriete RAL-Kleur
  • Structuur van uw ondergrond blijft behouden

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we volledige service en onderhoud aanbieden nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die zeker kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

interieur012

interieur011

interieur06

Interieur coaten

interieur05

interieur04

interieur03

interieur02

interieur01

Meer info over Interieur Coaten? Of direct een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!