INTERIEUR COATEN

Een nieuwe lente, een nieuw begin. Minder frequent dan de buitenschil, maar ook de binnenkant van gebouwen vraagt om onderhoud. Het Zuiden Coatings maakt ook het interieur weer representatief. Een nieuwe coating verbetert het woon- en werkklimaat. Dat is goed voor de beleving van het pand, maar ook een belangrijke meerwaarde bij de verhuur of verkoop.

VLOER COATEN

Een betonnen vloer coaten heeft een dubbele uitwerking. De eerste is een plus voor de esthetische waarde. Als tweede telt hier de bestendigheid tegen industriële belasting. Het Zuiden Coatings werkt uitsluitend met twee-componenten oplosmiddelvrije epoxy coatings.

Advies vragen voor mijn vloer

De voordelen hiervan:

– Vloeistofdicht
– Krasbestendig
– Chemisch en mechanisch belastbaar

Duurzaam en slijtvast

Een twee-componenten oplosmiddelvrije epoxy coating is bij uitstek geschikt voor toepassing in opslag en logistiek, werkplaats, garage, showroom en winkels. Deze vloercoatings beschikken precies over de twee meest gevraagde kenmerken: duurzaam en slijtvast. Het verwerken gebeurt volledig
naadloos en de vloer is snel belastbaar. De coatings zijn niet schadelijk voor milieu en gezondheid.

Onderhoudsvriendelijk

Omdat vocht en verontreinigingen niet meer tot in de ondergrond doordringen, is de vloer sneller schoon. Een meer onderhoudsvriendelijke oplossing bestaat niet. Het Zuiden Coatings adviseert bij het maken van de juiste keuze in kleur (RAL) en specificaties.

LATEX SPUITEN

Geen kunst aan, wanden verven met latex. Behalve wanneer het aantal vierkante meters groot is en het werk snel en vooral goed moet gebeuren. Het resultaat is de extra inspanning meer dan waard.

Het Zuiden Coatings verwerkt de latex met professionele apparatuur. Zichtbare pluspunten:
– Strak en egaal aangebracht
– Géén gerolde banen
– Behoud structuur ondergrond
– Alle RAL-kleuren mogelijk

GARANTIES

Duurzaamheid zit in meer dan de verf op zich. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met opdrachtgevers. Dit betekent dat service en onderhoud verlenen ook doorgaat ná oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die -afhankelijk van de productkeuze- oploopt tot vijf jaar.

Offerte aanvragen?

Klik hier om contact te leggen met Het Zuiden Coatings. De responstijd bij het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte bedraagt een tot drie werkdagen.

Contact maken

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01