INTERIEUR COATEN

Een nieuwe lente, een nieuw begin. Minder frequent dan de buitenschil, maar ook de binnenkant van gebouwen vraagt om onderhoud. Het Zuiden Coatings maakt ook het interieur weer representatief. Een nieuwe coating verbetert het woon- en werkklimaat. Dat is goed voor de beleving van het pand, maar ook een belangrijke meerwaarde bij de verhuur of verkoop.

VLOER COATEN

Een betonnen vloer coaten heeft een dubbele uitwerking. De eerste is een plus voor de esthetische waarde. Als tweede telt hier de bestendigheid tegen industriële belasting. Het Zuiden Coatings werkt uitsluitend met twee-componenten oplosmiddelvrije epoxy coatings.

De voordelen hiervan:
– Vloeistofdicht
– Krasbestendig
– Chemisch en mechanisch belastbaar

Duurzaam en slijtvast
Een twee-componenten oplosmiddelvrije epoxy coating is bij uitstek geschikt voor toepassing in opslag en logistiek, werkplaats, garage, showroom en winkels. Deze vloercoatings beschikken precies over de twee meest gevraagde kenmerken: duurzaam en slijtvast. Het verwerken gebeurt volledig
naadloos en de vloer is snel belastbaar. De coatings zijn niet schadelijk voor milieu en gezondheid.

Onderhoudsvriendelijk
Omdat vocht en verontreinigingen niet meer tot in de ondergrond doordringen, is de vloer sneller schoon. Een meer onderhoudsvriendelijke oplossing bestaat niet. Het Zuiden Coatings adviseert bij het maken van de juiste keuze in kleur (RAL) en specificaties.

Laat ons jou bellen

LATEX SPUITEN

Geen kunst aan, wanden verven met latex. Behalve wanneer het aantal vierkante meters groot is en het werk snel en vooral goed moet gebeuren. Het resultaat is de extra inspanning meer dan waard.

Het Zuiden Coatings verwerkt de latex met professionele apparatuur. Zichtbare pluspunten:
– Strak en egaal aangebracht
– Géén gerolde banen
– Behoud structuur ondergrond
– Alle RAL-kleuren mogelijk

GARANTIES

Duurzaamheid zit in meer dan de verf op zich. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met opdrachtgevers. Dit betekent dat service en onderhoud verlenen ook doorgaat ná oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die -afhankelijk van de productkeuze- oploopt tot vijf jaar.

Vragen over dakcoating? Of direct een offerte op maat?

interieur012

interieur011

blank

interieur06

Interieur coaten

interieur05

blank

interieur04

blank

interieur03

blank

interieur02

blank

interieur01