Over Het Zuiden Coatings

Het Zuiden Coatings, gevestigd in Dongen (Noord-Brabant), is al meer dan 35 jaar actief in het onderhouden en renoveren van stalen dak- en gevelbeplating. We zijn werkzaam in heel Nederland en hebben door de jaren heen projecten uitgevoerd voor diverse sectoren, waaronder de transport-, industrie-, recreatie-, diensten- en bouwsector.

Ons motto is: “van onderhoud naar behoud”, want preventief onderhoud loont. Door een gevel of dak tijdig te behandelen met een daarvoor speciaal ontwikkelde coating verlengt u de levensduur en voorkomt men onnodige hoge vervangingskosten. Daarnaast heeft het een positief effect op de uitstraling van het pand.

  • Renoveren van stalen- en bitumen daken
  • Renoveren van stalen- en stenengevels
  • Renoveren van lichtstraten
  • Reinigen van daken, gevels en lichtstraten

Laat ons jou bellen

WAAROM HET ZUIDEN COATINGS?

Vanwege een divers aanbod van diensten en behandelproducten kunnen wij ieder project van een upgrade voorzien. Door middel van een nauwe samenwerking met onze verfleverancier renoveren we ieder project naar uw wensen, aangevuld met onze expertise.

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we uw project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij u garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Vragen over dakcoating? Of direct een offerte op maat?

dakcoating016

dakcoating015

blank

dakcoating014

blank

dakcoating013

blank

dakcoating012

blank

dakcoating011

blank

dakcoating010

blank

dakcoating09

blank

dakcoating08

blank

dakcoating06

blank

dakcoating05

blank

dakcoating04

blank

dakcoating03

blank

dakcoating02

blank

dakcoating01