RENOVEREN

Bij renoveren herstellen wij wanneer nodig een gedeelde van een dak of gevel. Hierdoor wordt het weer bruikbaar volgens de huidige maatstaven en normen. Alvorens we komen renoveren voeren wij eerst een grondige inspectie uit. Wij inspecteren dan uw daken en gevels op de kwaliteit van het oppervlak en integriteit van de constructie. Bij Het Zuiden Coatings maken we het liefst een vrijblijvende afspraak om de situatie met eigen ogen te bekijken. Met de uitvoering van deze tijdige inspectie kunt u voorkomen dat er onvoorziene en overdreven hoge lekkage- en vervangingskosten optreden.

SPECIALIST IN RENOVATIE

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd in diverse soorten gevel en dakrenovaties, want geen project wat wij renoveren is hetzelfde. Ieder project vraagt weer om andere eigenschappen van onze bijzondere coating. Samen met onze verfleverancier bepalen wij zorgvuldig welke coatings-systeem het meest van toepassing is. Zodat iedere klant afzonderlijk professioneel maatwerk krijgt. Wij hebben materiaal, ervaring en specialisme in het coaten van zowel stalen- en bitumen daken als stalen- en stenen gevels.

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

Meer info over renoveren? Of direct een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!