SPECIALISTISCHE REINIGING

De functionaliteit van daken, gevels en lichtstraten lijdt onder weersinvloeden en vervuiling. Voor de esthetische uitstraling geldt hetzelfde. Reiniging gevolgd door coating zorgt voor herstel van functionaliteit en aanzicht en verlengt de levensduur van het object.
Het Zuiden Coatings is specialist in het grondig reinigen van daken, gevels en lichtstraten. Precies de componenten die continu bloot staan aan weersinvloeden en atmosferische vervuiling. De periodieke reiniging draagt bij aan een gezonde exploitatie van het gebouw.

Stoom
Het Zuiden Coatings werkt met stoomreiniging. Dit gebeurt onder lage druk met een zeer hoge temperatuur als garantie voor grondige schoonmaak. De ruimschoots beproefde stoomreiniging voorkomt beschadiging van oppervlakten en werkt uitermate milieuvriendelijk. Het gebruik van
milieubelastende producten is zelfs geheel overbodig.

STALEN GEVELS EN DAKEN

Het frequent reinigen van stalen dak- en gevelbeplating verlengt de levensduur van vastgoed. Zoveel staat vast. Verschillende omgevingsfactoren en weersinvloeden tasten uiteindelijk de coating aan. Vervuiling die blijft zitten, zorgt voor onthechting van de beschermende coating en dat leidt tot corrosievorming op de ondergrond. Periodiek reinigen werkt aantoonbaar kostenbesparend.

LICHTSTRATEN

‘Het is tegenwoordig aardig donker onder de lichtstraat’. Het vervuilde oppervlak is moeilijk bereikbaar en de verontreiniging hardnekkig van aard. Juist op deze plaats is dat ongewenst. Het Zuiden Coatings reinigt het oppervlak en brengt daarna een beschermende, duurzaam transparante coating aan. Dit herstelt de lichtdoorlatendheid voor de lange termijn.

Laat ons jou bellen

Vragen over specialistische reiniging? Of direct een offerte op maat?

blank

gevelcoating025

blank

gevelcoating024

blank

gevelcoating023

blank

gevelcoating022

blank

gevelcoating021

blank

gevelcoating020

blank

gevelcoating019

blank

gevelcoating018

blank

gevelcoating017

blank

gevelcoating016

blank

gevelcoating015

blank

gevelcoating014

blank

gevelcoating013

blank

gevelcoating012

blank

gevelcoating011

blank

gevelcoating010

blank

gevelcoating09

blank

gevelcoating08

blank

gevelcoating07

blank

gevelcoating06

blank

gevelcoating05

blank

gevelcoating04

blank

gevelcoating03

blank

gevelcoating02

blank

gevelcoating01