Specialistische reiniging

Reiniging van gevels en daken

De functionaliteit van daken, gevels en lichtstraten lijdt onder weersinvloeden en vervuiling. Voor de esthetische uitstraling geldt hetzelfde. Reiniging gevolgd door coating zorgt voor herstel van functionaliteit en aanzicht en verlengt de levensduur van het object.
Het Zuiden Coatings is specialist in het grondig reinigen van daken, gevels en lichtstraten. Precies de componenten die continu bloot staan aan weersinvloeden en atmosferische vervuiling. De periodieke reiniging draagt bij aan een gezonde exploitatie van het gebouw.

Hoe werkt de reiniging?

Stoom
Het Zuiden Coatings werkt met stoomreiniging. Dit gebeurt onder lage druk met een zeer hoge temperatuur als garantie voor grondige schoonmaak. De ruimschoots beproefde stoomreiniging voorkomt beschadiging van oppervlakten en werkt uitermate milieuvriendelijk. Het gebruik van milieubelastende producten is zelfs geheel overbodig.

Hogedrukreiniging
Ook reinigt Het Zuiden Coatings door middel van hogedrukreiniging. Een krachtige methode waardoor de oppervlakte een grondige reiniging ondergaat.

Advies vragen

Stalen gevels en daken reinigen

Het frequent reinigen van stalen dak- en gevelbeplating verlengt de levensduur van vastgoed. Zoveel staat vast. Verschillende omgevingsfactoren en weersinvloeden tasten uiteindelijk de coating aan. Vervuiling die blijft zitten, zorgt voor onthechting van de beschermende coating en dat leidt tot corrosievorming op de ondergrond. Periodiek reinigen werkt aantoonbaar kostenbesparend.

Lichtstraten reinigen

‘Het is tegenwoordig aardig donker onder de lichtstraat’. Het vervuilde oppervlak is moeilijk bereikbaar en de verontreiniging hardnekkig van aard. Juist op deze plaats is dat ongewenst. Het Zuiden Coatings reinigt het oppervlak en brengt daarna een beschermende, duurzaam transparante coating aan. Dit herstelt de lichtdoorlatendheid voor de lange termijn.

Neem contact op

Heb je een vraag? Of wil je een vrijblijvende offerte?
Bekijk onze contactpagina of offertepagina

gevelcoating025

gevelcoating024

gevelcoating023

gevelcoating022

gevelcoating021

gevelcoating020

gevelcoating019

gevelcoating018

gevelcoating017

gevelcoating016

gevelcoating015

gevelcoating014

gevelcoating013

gevelcoating012

gevelcoating011

gevelcoating010

gevelcoating09

gevelcoating08

gevelcoating07

gevelcoating06

gevelcoating05

gevelcoating04

gevelcoating03

gevelcoating02

gevelcoating01