SPECIALISTISCHE REINIGING

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd in het reinigen van dak- en gevelbeplating en lichtstraten. Gevels en daken worden blootgesteld aan weersinvloeden en atmosferische vervuilingen. Het is voor uw pand noodzakelijk om deze oppervlaktes periodiek te reinigen.

Bij Het Zuiden Coatings maken we gebruik van de techniek van stoomreiniging. Het dak, de gevel of lichtstraat die gereinigd dient te worden, wordt met lage druk en een zeer hoge temperatuur grondig schoon gemaakt. Deze methode zorgt ervoor dat het oppervlak niet beschadigt en omdat we geen schoonmaakmiddelen toepassen kiezen we voor een milieuvriendelijke oplossing.

Specialistische reiniging voor:

  • Stalen daken
  • Stalen Gevels
  • Lichtstraten

STALEN GEVELS EN DAKEN

Door middel van een frequente reiniging van stalen dak- en gevelbeplating verlengt u de levensduur van uw bedrijfspand. Omgevingsfactoren en weersinvloeden vervuilen de beplating en tasten de coating aan. Deze aanhoudende vervuiling zal leiden tot onthechting van de coating en corrosievorming aan de ondergrond.

Atmosferische vervuiling dient verwijderd te worden, zodat het geen schade kan aanrichten aan de coating. Op deze manier geniet u het langst van de door ons (of anderen) aangebrachte coating.

LICHTSTRATEN

Helaas worden ook lichtstraten door de jaren heen aangetast door weersinvloeden. De functie van lichtstraten wordt hierdoor verzwakt, de lichtcapaciteit neemt drastisch af door de vuilaanhechting. Wij van Het Zuiden Coatings herstellen dit proces en brengen een beschermende, transparante coating aan. De lichtstraten zullen weer schijnen als vanouds.

Laat ons jou bellen

Meer info over onze specialistische reiniging? Of direct een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!