SPECIALISTISCHE REINIGING

De functionaliteit van daken, gevels en lichtstraten lijdt onder weersinvloeden en atmosferischevervuiling. Voor de esthetische uitstraling geldt hetzelfde. Reiniging gevolgd door coating zorgt voor herstel van functionaliteit en aanzicht en verlengt de levensduur van het object.

Het Zuiden Coatings is specialist in het grondig reinigen van daken, gevels en lichtstraten. Precies de componenten die continu bloot staan aan weersinvloeden en atmosferische vervuiling. De periodieke reiniging draagt bij aan een gezonde exploitatie van het gebouw.

Stoom
Het Zuiden Coatings werkt met stoomreiniging. Dit gebeurt onder lage druk met een zeer hoge temperatuur als garantie voor grondige schoonmaak. De ruimschoots beproefde stoomreiniging voorkomt beschadiging van oppervlakten en werkt uitermate milieuvriendelijk. Het gebruik van
milieubelastende producten is zelfs geheel overbodig.

STALEN GEVELS EN DAKEN

Het frequent reinigen van stalen dak- en gevelbeplating verlengt de levensduur van vastgoed. Zoveel staat vast. Verschillende omgevingsfactoren en weersinvloeden tasten uiteindelijk de coating aan. Vervuiling die blijft zitten, zorgt voor onthechting van de beschermende coating en dat leidt tot corrosievorming op de ondergrond. Periodiek reinigen werkt aantoonbaar kostenbesparend.

LICHTSTRATEN

‘Het is tegenwoordig aardig donker onder de lichtstraat’. Het vervuilde oppervlak is moeilijk bereikbaar en de verontreiniging hardnekkig van aard. Juist op deze plaats is dat ongewenst. Het Zuiden Coatings reinigt het oppervlak en brengt daarna een beschermende, duurzaam transparante coating aan. Dit herstelt de lichtdoorlatendheid voor de lange termijn.

Laat ons jou bellen

Meer info over onze specialistische reiniging? Of direct een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!