Gevelreiniging

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd in gevelreiniging van diverse soorten gevels. Stalen gevels worden blootgesteld aan weersinvloeden en atmosferische vervuilingen. Het is voor uw pand noodzakelijk om deze oppervlaktes periodiek te reinigen.

Stoom reinigen stalen gevels

Bij Het Zuiden Coatings maken we gebruik van de techniek van stoomreiniging. De gevel die gereinigd dient te worden, wordt met lage druk en een zeer hoge temperatuur grondig schoon gemaakt. Deze methode zorgt ervoor dat het oppervlak niet beschadigt en omdat we geen schoonmaakmiddelen toepassen kiezen we voor een milieuvriendelijke oplossing.

Periodieke reiniging van uw gevel

Door periodiek de verontreiniging te verwijderen worden chemische stoffen op het oppervlakte verwijderd. Deze oppervlaktes zijn gevoelig voor zuren, zouten en andere agressieve stoffen en dit kan de bovenlaag aantasten. Daarnaast kunnen dikke vuillagen meer vocht opnemen en vasthouden, hetgeen de agressiviteit op de ondergrond vergroot.

Garanties

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we uw project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij u garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

Meer info over gevelreiniging? Of direct een offerte op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier!