Gevelreiniging

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd in gevelreiniging van diverse soorten gevels. Stalen gevels worden blootgesteld aan weersinvloeden en atmosferische vervuilingen. Het is voor uw pand noodzakelijk om deze oppervlaktes periodiek te reinigen.

Stoom reinigen

Bij Het Zuiden Coatings maken we gebruik van de techniek van stoomreiniging. De gevel die gereinigd dient te worden, wordt met lage druk en een hoge temperatuur grondig schoon gemaakt. Deze bijzondere gevelreiniging methode zorgt ervoor dat het oppervlak niet beschadigt en omdat we geen schoonmaakmiddelen toepassen kiezen we voor een milieuvriendelijke oplossing.

Periodieke reiniging

Door periodiek de gevel te reinigen wordt vuilaanhechting op het oppervlakte verwijderd. Deze oppervlaktes zijn gevoelig voor zuren, zouten en andere agressieve stoffen en dit kan de bovenlaag aantasten. Daarnaast kunnen dikke vuillagen meer vocht opnemen en vasthouden, hetgeen de agressiviteit op de ondergrond vergroot. Na een grondige reiniging raden wij altijd aan om uw gevel te coaten!

Garanties

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we uw project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij u garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij staan u graag te woord!

Benieuwd naar de prijzen voor uw project? Ontvang binnen 24 uur uw offerte op maat!