DAKCOATING

Dakcoating beschermd je dak. Een dak vormt namelijk een sterke barrière tegen allerlei verschillende weersinvloeden. Zonder dakcoating zal je dak op den duur verweren waardoor deze een doffe uitstraling krijgt. Deze verontreiniging kan het dak ook nog eens beschadigen. Hierdoor zal deze minder of helemaal niet meer beschermen tegen vocht en licht. Een kleine beschadiging van het dak leidt dan ook al snel tot duizenden euro’s schade- en reparatiekosten. Terwijl dit door middel van bitumineuze renovatiecoating makkelijk te voorkomen is.

Er zijn dus ook vele diverse soorten beschadigingen aan uw dak denkbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blaas- en scheurvorming en onthechting. Deze beschadigingen leiden op termijn tot corrosievorming aan de ondergrond, waardoor integriteit van de constructie afneemt en lekkages onvermijdelijk worden.

Laat ons jou bellen

SPECIALIST IN DAKCOATING

Het Zuiden Coatings is in de eerste plaats gespecialiseerd in dakcoating van allerlei soorten daken. Voor de renovatie van bijvoorbeeld stalen dakbeplating gebruikt Het Zuiden Coatings voornamelijk Rust-Oleum Noxyde. Dit product beschermt uw dak minimaal 15 jaar waardoor de ergste vorm van corrosie (C5-M) na behandeling geen kans meer heeft.  Vooral de enorme blijvende elasticiteit van de coating maakt hem bij uitstek zeer geschikt voor de toepassing op bijvoorbeeld de altijd werkende stalen dakbeplating.

Wij raden altijd aan om uw dakcoating aan te laten brengen door een gespecialiseerd bedrijf zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

VOORDELEN:
  • Een goed geïmpregneerd dak geeft u tot wel 35% betere isolatie. Natte daken worden namelijk veel kouder dan droge muren en gevels.
  • Ons bijzondere impregneermiddel is onschadelijk voor mens en milieu. Het is geurloos, kleurloos en daardoor veilig te gebruiken.
  • Dit impregneermiddel is waterafstotend en voorkomt daarmee de nesteling van micro-organismen zoals schimmel, mos en algensoorten.
  • Impregneren is een oplossing voor lange termijn! Afhankelijk van uw type dak kunt u er na een behandeling weer jaren tegen aan.

Onze coating

Elk type dak heeft zijn eigen soort coating. Wij gebruiken enkel hoge kwaliteit coating die speciaal aan onze hoge eisen is samengesteld.  De basis van de coating is altijd een  hoge kwaliteit acrylverf waaraan meestal nog speciale additieven worden bijgevoegd die het dak of gevel beter beschermen tegen vuil en beschadiging.

Je kunt je dak bij ons in iedere gewenste kleur laten coaten. De meest voorkomende kleuren zijn antraciet, zwart en lichtrood. U hoeft ons alleen de juiste RAL-kleur te laten te weten. Hierbij krijg je nog de keuze tussen zijdeglans of hoogglans.

TYPE DAKEN

Wij zijn gespecialiseerd in het coaten van de volgende daken:

  • Stalen Daken
  • Bitumen Daken (bitumineuze daken)
  • Dakgoten
  • Lichtstraten

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Dakcoating Projecten

FOTO'S DAKCOATING

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01

Offerte?

Wilt u een offerte voor uw project? Graag komen wij met u in contact. Vul uw gegevens in in onderstaand contactformulier.

Weet u het exacte aantal vierkante meters niet? Géén probleem, vul de gegevens zo compleet mogelijk in en wij nemen contact met ú op. Wij plannen dan met u een geheel vrijblijvende, gratis en door een erkende dakdekker uitgevoerde afspraak in!

Werkzaamheden betreft
Gevelcoatingdakcoatinglichtstraat herstelgevel reiniginginspectieanders
Eventuele afbeeldingen

Om een offerte te kunnen opmaken hebben we bovenstaande gegevens nodig! Alleen om je te bereiken, We moeten jouw gegevens dan tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.Ik ga akkoord *