b

DAKCOATING

Dakcoating beschermd je dak. Een dak vormt namelijk een sterke barrière tegen allerlei verschillende weersinvloeden. Deze verontreiniging kan het dak beschadigen waardoor deze niet meer kan beschermen tegen vocht en licht. Een kleine beschadiging van het dak leidt dan ook al snel tot duizenden euro’s schade- en reparatiekosten.

Er zijn dus ook diverse soorten beschadigingen aan uw dak denkbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blaas- en scheurvorming en onthechting. Deze beschadigingen leiden op termijn tot corrosievorming aan de ondergrond, waardoor integriteit van de constructie afneemt en lekkages onvermijdelijk worden.

SPECIALIST IN DAKCOATING

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd dakcoating van allerlei soorten daken. Voor de renovatie van bijvoorbeeld stalen dakbeplating gebruikt Het Zuiden Coatings voornamelijk Rust-Oleum Noxyde. Dit product beschermt uw dak minimaal 15 jaar waardoor de ergste vorm van corrosie (C5-M) na behandeling geen kans meer heeft.  Vooral de enorme blijvende elasticiteit van de coating maakt hem bij uitstek zeer geschikt voor de toepassing op bijvoorbeeld de altijd werkende stalen dakbeplating.

Wij raden altijd aan om uw dakcoating aan te laten brengen door een gespecialiseerd bedrijf. Buiten dat het aanbrengen van de coating enige ervaring vereist, is het werken op hoogte ook nog eens gevaarlijk. Bovendien is een foutje zo gemaakt waardoor er makkelijk een beschadiging of lekkage ontstaat die naar alle waarschijnlijkheid niet wordt verzekerd.

TYPE DAKEN

Wij zijn gespecialiseerd in het coaten van de volgende daken:

  • Stalen Daken
  • Bitumen Daken
  • Dakgoten
  • Lichtstraten

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wij staan u graag te woord!

Benieuwd naar de prijzen voor uw project? Ontvang binnen 24 uur uw offerte op maat!