DAKCOATING

BESCHERM UW DAK

Dakcoating beschermt uw dak. De standaard afwerking van dakbeplating is continu onderhevig aan schadelijke weersinvloeden. Dit veroorzaakt een snelle veroudering uw dak. De beschermende werking neemt hierdoor af. In eerste instantie ontstaan blaasjes en scheurtjes. Daarna volgt corrosievorming met lekkages en aantasting tot gevolg. Dit kan zelfs doordringen tot de onderliggende constructie.

“Het aanbrengen van dakcoating is werk voor professionals.”

Laat ons jou bellen

Dakcoat renovatie

Het Zuiden Coatings gaat de strijd met de eerder genoemde factoren graag aan. Het vertrouwen in eigen kunnen is gebaseerd op onze ervaring en productkennis. Wij werken voornamelijk met Rust-Oleum Noxyde. Dit uitstekende materiaal voor de renovatie van stalen daken, beschermt minimaal 15 jaar. Het product en de verwerking is voor maximaal tien jaar gegarandeerd.

SPECIALIST IN COATING

Corrosiebestrijding
Na onze behandeling maakt zelfs de zwaarste vorm van corrosie (C5-M) geen kans. Het is de blijvende elasticiteit die deze coating geschikt maakt voor verschillende daken. De verwoestende gevolgen van rek en krimp blijven voortaan uit. Uw dak kan dan weer jaren mee.

Voordelen Rust-Oleum Noxyde

1

Extreem elastisch (200%)

2

Uitstekende hechting

3

Scheurt en bladdert niet

4

Voorkomt (onder)roest

5

Perfecte kantendekking

6

Grote laagdikte

Wat we doen

Type daken

  • Stalen daken

  • Bitumineuze daken

  • Dakgoten

  • Lichtstraten

TOT 5 JAAR GARANTIE

Duurzaamheid is meer dan alleen de coating. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met onze opdrachtgevers.
Dit betekent dat service en onderhoud altijd doorgaat. Óók na oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die –afhankelijk van de productkeuze– oploopt tot vijf jaar.

Vragen over dakcoating? Of direct een offerte op maat?

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01