DAKCOATING

Dakcoating beschermt uw dak. De standaard afwerking van dakbeplating is continu onderhevig aan schadelijke weersinvloeden. Dit veroorzaakt een snelle veroudering uw dak. De beschermende werking neemt hierdoor af. In eerste instantie ontstaan blaasjes en scheurtjes. Daarna volgt corrosievorming met lekkages en aantasting tot gevolg. Dit kan zelfs doordringen tot de onderliggende constructie.

Het Zuiden Coatings gaat de strijd met deze factoren graag aan. Het vertrouwen in eigen kunnen is gebaseerd op onze ervaring en productkennis. Wij werken voornamelijk met Rust-Oleum Noxyde. Dit uitstekende materiaal voor de renovatie van stalen daken, beschermt minimaal 15 jaar. Het product en de verwerking is voor maximaal tien jaar gegarandeerd.

Laat ons jou bellen

SPECIALIST IN COATING

Corrosiebestrijding
Na onze behandeling maakt zelfs de zwaarste vorm van corrosie (C5-M) geen kans. Het is de blijvende elasticiteit die deze coating geschikt maakt voor verschillende daken. De verwoestende gevolgen van rek en krimp blijven voortaan uit. Uw dak kan dan weer jaren mee.

Voordelen Rust-Oleum Noxyde:
– Extreem elastisch (200%)
– Uitstekende hechting
– Scheurt en bladdert niet
– Voorkomt (onder)roest
– Perfecte kantendekking
– Grote laagdikte

“Het aanbrengen van dakcoating is werk voor professionals.”

TYPE DAKEN

Het Zuiden Coatings verduurzaamt:
– Stalen daken
– Bitumineuze daken
– Dakgoten
– Lichtstraten

GARANTIES

Duurzaamheid zit in meer dan het aanbrengen van dakcoating op zich. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met opdrachtgevers. Dit betekent dat service en onderhoud ook doorgaat ná oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die oploopt tot tien jaar. Uw dak kan dan weer jaren mee!

Dakcoating Projecten

FOTO'S DAKCOATING

dakcoating016

dakcoating015

dakcoating014

dakcoating013

dakcoating012

dakcoating011

dakcoating010

dakcoating09

dakcoating08

dakcoating06

dakcoating05

dakcoating04

dakcoating03

dakcoating02

dakcoating01

Offerte?

Wilt u een offerte voor uw project? Graag komen wij met u in contact. Vul uw gegevens in in onderstaand contactformulier.

Weet u het exacte aantal vierkante meters niet? Géén probleem. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in, dan wij nemen contact met ú op. Een afspraak is altijd geheel vrijblijvend en gratis.

Werkzaamheden betreft
Gevelcoatingdakcoatinglichtstraat herstelgevel reiniginginspectieanders
Eventuele afbeeldingen

Om een offerte te kunnen opmaken hebben we bovenstaande gegevens nodig! Alleen om je te bereiken, We moeten jouw gegevens dan tijdelijk opslaan. Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.Ik ga akkoord *