Over het zuiden coatings

Wij van Het Zuiden Coatings zijn al meer dan 40 jaar actief in het onderhouden en renoveren van daken en gevels. Ons doel is om elk bedrijfspand een fraai aanzicht te geven. Doordat wij geloven in onze aanpak bieden wij ook altijd garantie. Zo heb jij ook zekerheid voor de lange termijn.

Van ons kan je verwachten dat we altijd met je meedenken. We willen namelijk graag de hoogst haalbare kwaliteit realiseren. Daarnaast gebruiken wij milieuverantwoorde producten om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

hzc wagen
Gevelcoating eurofolie
Het Zuiden Coatings
boerderij afbeelding 3
jumbo golf header
Gevelcoating header
boerderij afbeelding 2
Boerderij afbeelding 1
Lichtstraat laten coaten

Waarom Het Zuiden Coatings?

Het vervangen van een dak of gevel kan een kostbaar project zijn met een lange verbouwingsperiode. In onze ogen is dit niet nodig en kan dit efficiënter en effectiever.

Door het aanbrengen van milieuverantwoorde coatings, verbeter je de kwaliteit van het daken en gevels én ben je klaar voor een duurzame toekomst. Wij geven altijd eerlijk advies met een vrijblijvende offerte. Zo heb jij direct inzicht in de benodigde investering. Het aanbrengen van een coating zorgt voor een prachtig aanzicht en verhoogt de waarde van het vastgoed.

Garanties

Omdat wij achter onze producten staan krijg je altijd garantie. De duur van de garantie is afhankelijk van het type coating. Onze technisch specialist voert ter plaatse een inspectie uit en baseert daarop zijn advies. Van te voren wordt dit altijd open besproken.

Van ons kan je verwachten dat we altijd met je meedenken omdat we graag de beste kwaliteit willen realiseren voor jouw pand. We leveren uitsluitend maatwerk voor jouw pand.