GEVELCOATING

Gevelcoating (ookwel: muurcoating) is een eenvoudige en betaalbare methode om een bestaande gevel te herstellen en weer volledig waterdicht te maken. In een kort tijdsbestek wordt het pand ge-restyled wat de uitstraling en levensduur van het pand ten goede komt.

De renovatie geschiedt door eerst het oppervlak grondig te reinigen waardoor er een optimale hechtingslaag wordt gecreëerd voor de nieuwe coating. Indien nodig worden kritieke punten behandeld met een primer. Vervolgens wordt de coating in een 1 of 2 lagensysteem aangebracht waardoor we de buitenmuren volledig impregneren. Dit word ook wel hydrofoberen genoemd, vuil en waterafstotend impregneren.

Voor:

Na:

Laat ons jou bellen

SPECIALIST IN GEVELCOATING

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd in het werken met diverse soorten gevelcoating, want geen enkel project is hetzelfde. Ieder project vraagt weer om andere eigenschappen van de coating. Samen met onze verfleverancier bepalen wij zorgvuldig welke coatings-systeem het meest van toepassing is. Zodat iedere klant afzonderlijk professioneel maatwerk krijgt. Wij hebben materiaal, ervaring en specialisme in het coaten van zowel stalen als stenen gevels.

Voordelen:
  • Een goed geïmpregneerde gevel geeft u tot wel 35% betere isolatie. Natte muren en vochtige gevels worden namelijk veel kouder dan droge muren en gevels.
  • Ons bijzondere impregneermiddel is onschadelijk voor mens en milieu. Het is geurloos, kleurloos en daardoor veilig te gebruiken.
  • Dit impregneermiddel is waterafstotend en voorkomt daarmee de nesteling van micro-organismen zoals schimmel, mos en algensoorten.
  • Impregneren is een oplossing voor lange termijn! Afhankelijk van uw soort gevel kunt u er na een behandeling weer jaren tegen aan.

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

gevelcoating025

gevelcoating024

gevelcoating023

gevelcoating022

gevelcoating021

gevelcoating020

gevelcoating019

gevelcoating018

gevelcoating017

gevelcoating016

gevelcoating015

gevelcoating014

gevelcoating013

gevelcoating012

gevelcoating011

gevelcoating010

gevelcoating09

gevelcoating08

gevelcoating07

gevelcoating06

gevelcoating05

gevelcoating04

gevelcoating03

gevelcoating02

gevelcoating01

Vragen over dakcoating? Of direct een offerte op maat?

Neem contact met ons op via het contactformulier!