GEVELCOATING

Gevelcoating is een eenvoudige en betaalbare methode om een bestaand pand te upgraden. In een kort tijdsbestek wordt het pand ge-restyled wat de uitstraling en levensduur van het pand ten goede komt.

De renovatie geschiedt door eerst het oppervlak grondig te reinigen waardoor er een optimale hechtingslaag wordt gecreëerd voor de nieuwe coating. Indien nodig worden kritieke punten behandeld met een primer. Vervolgens wordt de coating in een 1 of 2 lagensysteem aangebracht.

SPECIALIST IN GEVELCOATING

Het Zuiden Coatings is gespecialiseerd in het werken met diverse soorten gevelcoating, want geen enkel project is hetzelfde. Ieder project vraagt weer om andere eigenschappen van de coating. Samen met onze verfleverancier bepalen wij zorgvuldig welke coatings-systeem het meest van toepassing is. Zodat iedere klant afzonderlijk professioneel maatwerk krijgt. Wij hebben materiaal, ervaring en specialisme in het coaten van zowel stalen als stenen gevels.

Wij zijn gespecialiseerd in het coaten van de volgende type gevels:

  • Stalen gevels
  • Stenen / betonnen gevels

GARANTIES

Bij Het Zuiden Coatings bouwen we graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat betekent dat we service en onderhoud aanbieden, nadat we een project hebben opgeleverd. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen bieden wij garanties over het afgeleverde werk die kunnen oplopen tot maar liefst 10 jaar.

Laat ons jou bellen

gevelcoating025

gevelcoating024

gevelcoating023

gevelcoating022

gevelcoating021

gevelcoating020

gevelcoating019

gevelcoating018

gevelcoating017

gevelcoating016

gevelcoating015

gevelcoating014

gevelcoating013

gevelcoating012

gevelcoating011

gevelcoating010

gevelcoating09

gevelcoating08

gevelcoating07

gevelcoating06

gevelcoating05

gevelcoating04

gevelcoating03

gevelcoating02

gevelcoating01

Vragen over dakcoating? Of direct een offerte op maat?

Neem contact met ons op via het contactformulier!