GEVELCOATING

Levensduur verlengen
Gevelcoating (muurcoating) is een relatief eenvoudige ingreep. Het verbeterd het aanzicht van een bestaand vastgoed. Tegelijkertijd verlengt coating de levensduur. Het Zuiden Coatings realiseert beiden in een kort tijdsbestek. Dat gebeurt bovendien zonder de reguliere werkzaamheden in het pand te verstoren. De investering staat hierdoor in geen verhouding tot andere oplossingen.

Stappenplan
De upgrade van de gevel vindt plaats in drie stappen. Voordat wij aan het coaten kunnen beginnen moeten wij uw gevel met hoge druk grondig reinigen. Dit gebeurt met grote zorg om de bestaande dekking niet te beschadigen. Kritieke punten behandelen wij daarna eerst met een primer. De derde stap is het aanbrengen van de coating in één of twee lagen.

Laat ons jou bellen

Voor:

Na:

Video:

SPECIALIST IN GEVELCOATING

Het Zuiden Coatings is specialist in gevelcoating. Omdat elk project uniek is, werken wij uitsluitend met speciale coatings. De keuze bepalen gebeurt in samenwerking met de verfleverancier. Zo gebruiken wij altijd het juiste product voor de specifieke eisen van een project. Maatwerk is standaard, voor staal en steen. Alleen zo kunnen wij onze hoge maatstaf nastreven.

GARANTIES

Duurzaamheid zit in meer dan de coating op zich. Het Zuiden Coatings bouwt ook graag aan duurzaamheid in relatie met opdrachtgevers. Dit betekent dat service en onderhoud ook doorgaat ná oplevering van een project. Om de kwaliteit van het werk te borgen, geldt een garantie die -afhankelijk van de productkeuze- oploopt tot vijf jaar.

gevelcoating025

gevelcoating024

gevelcoating023

gevelcoating022

gevelcoating021

gevelcoating020

gevelcoating019

gevelcoating018

gevelcoating017

gevelcoating016

gevelcoating015

gevelcoating014

gevelcoating013

gevelcoating012

gevelcoating011

gevelcoating010

gevelcoating09

gevelcoating08

gevelcoating07

gevelcoating06

gevelcoating05

gevelcoating04

gevelcoating03

gevelcoating02

gevelcoating01

Vragen over gevelcoating? Of direct een offerte op maat?

Neem contact met ons op via het contactformulier!