overlay image logo

Dakrenovatie

Onze professionals realiseren jouw dakrenovatie door middel van een slijtvaste coating. Wij coaten je bitumen of stalen dak door een milieuvriendelijke en sterke coating te gebruiken. De meest voorkomende coatings die we gebruiken zijn: siliconen, roestwerende, polyurethaan, fillcoat en vernac coatings. Op basis van de staat van je bedrijfsdak voorzien we je van een passend advies hierover.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Preventief coaten om een volledige dakrenovatie te voorkomen

Het dak van je bedrijfspand krijgt, net als ieder ander dak, te maken met slijtage. Helaas wordt dit in veel gevallen pas te laat gezien en is een volledige dakrenovatie hierna de meest logische oplossing. Daarom raden wij van Het Zuiden Coatings je aan om je bitumen of stalen dak direct te laten voorzien van een dakcoating. Zo voorkom je slijtage, verleng je de levensduur van het dak én bespaar je aanzienlijk op de kosten.

De stappen die we zetten

Voor je dakrenovatie zijn er maar drie stappen die we zetten, namelijk:

  1. Allereerst reinigen we het hele dakoppervlak grondig met een industriële hogedrukreiniger. Hiervoor gebruiken we enkel zuiver water en dus geen chemicaliën. Alleen hiermee ontstaat er een vet- en stofvrij oppervlak.
  2. Hierna brengen we de hechtlaag/primer aan. Kritieke punten zoals ronde hoeken, doorvoeren en afvoeren krijgen een extra behandeling met een specialistische primer. Hiermee verhogen we de kwaliteit van de coating.
  3. De derde en laatste stap besteden we aan het coaten zelf. Afhankelijk van de conditie van de onderlaag, is het in de meeste gevallen voldoende om één of twee coatinglagen aan te brengen. Het aanbrengen van de coating gebeurt zonder verlies aan materiaal, waardoor speciale voorzieningen niet nodig zijn.
Broekman Logistics Limburg B.V. dak coaten
Bitumen dakbedekking – Dongen
nac coating stalen dak tribune
zuiden coatings dakcoating
Dakcoating aanbrengen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We hanteren geen standaardprijs per vierkante meter, omdat er diverse factoren zijn die invloed hebben op de prijsbepaling. Denk aan de conditie, bereikbaarheid, materiaalsoort en schaalgrootte van het dak. Om een duidelijke prijsindicatie te ontvangen voor jouw dakrenovatie vraag je het best een vrijblijvende offerte bij ons aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)162 370 410 of door een e-mail te sturen naar info@hetzuidencoatings.nl.