overlay image logo Het Zuiden Coatings

Kiezen voor een gevelcoating

Het aanzicht van jouw bedrijfspand is vaak de eerste indruk voor een klant. Daarnaast is het van belang om een mooi aanzicht te realiseren van jouw bedrijfspand. Wij coaten verschillende soorten bedrijfspanden.

Stalen gevels coaten Steen en beton coaten Overheaddeuren coaten Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Waarom je gevel laten coaten?

De gevel van een bedrijfspand is het eerste wat opvalt. Denk aan het ontvangen van klanten, personeel of foto’s op het internet. Een verzorgde uitstraling geeft een positief imago.

Het laten coaten van jouw bedrijfspand zorgt ervoor dat het aanzicht er altijd mooi en verzorgd uitziet. Het aanbrengen van onze milieuverantwoorde producten zorgt er ook voor dat de levensduur van jouw bedrijfspand verhoogd. Daarnaast zorgt het ervoor dat de waarde van het vastgoed toeneemt. Dit komt door de zekerheid van de status van het pand op de langere termijn.

Wat kost gevelcoating?

Wij hanteren geen standaardprijs per vierkante meter. Dit komt doordat er verschillende factoren invloed hebben op het coaten van jouw bedrijfspand. Denk aan de huidige staat, de bereikbaarheid, materiaalsoort en de schaalgrootte.

Onze technische specialist voert ter plaatse een inspectie uit om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie. Doordat wij de verschillende factoren objectief bekijken en graag met jou meedenken, maken wij altijd een vrijblijvende offerte op. Daarmee heb je meteen een helder inzicht voor de investering. Wanneer het coaten van jouw bedrijfspand niet per direct noodzakelijk is, kunnen we dit altijd op een later moment uitvoeren. Bij ons kan je verwachten dat we met jou meedenken en maatwerk leveren.

jumbo golf header
Gevelcoating eurofolie
boerderij afbeelding 3
Martens sandwichpanelen coaten
Wolfs Metaal B.V. coaten
Ravenstein – AGO Groep coaten
Het Zuiden Coatings
boerderij afbeelding 2
Boerderij afbeelding 1

Welke coating is voor mijn gevel geschikt?

Er zijn verschillende soorten coatings in de markt. Het verschil tussen de coatings is afhankelijk van de locatie en de ondergrond.

Voor iedere combinatie is er een coating toepasbaar. Denk aan steen, beton of verschillende soorten staal. Door onze jaren lange ervaringen zorgen wij altijd voor het beste advies voor jouw bedrijfspand. Daarmee zorgen we ervoor dat de hoogst haalbare kwaliteit wordt gerealiseerd.

Vijf jaar garantie op gevelcoating

Onze gevelcoatings zijn milieuverantwoord en effectief. Het behouden of realiseren van een kwalitatief sterke coating is onmisbaar voor de lange termijn. Wij zorgen er altijd voor dat de levensduur en kwaliteit van jouw bedrijfsaanzicht wordt verlengd. Omdat wij achter onze producten staan en zeker zijn van de levensduur hiervan, geven wij jou ook de zekerheid met vijf jaar garantie.

Hoe werkt Gevelcoating?

Het coaten van gevels is werk voor professionals. Vakmensen die gewend zijn om in de buitenlucht op hoogte te werken. Daarbij speelt naast de zorg voor kwaliteit ook de verantwoording over veiligheid voor mens en milieu. Het aanbrengen van coating op metselwerk, beton of staal gebeurt in drie stappen.

boerderij afbeelding 2

Stap 1: Reinigen

De eerste stap bestaat uit het grondig reinigen van het bestaande oppervlak met een industriële hogedrukreiniger. Hier komen absoluut géén chemicaliën aan te pas, alleen zuiver water. Zo ontstaat een schone (vet- en stofvrij) en egale hechtlaag voor de nieuwe coating.

boerderij afbeelding 3

Stap 2: Hechtlaag aanbrengen

De tweede stap geldt als voorbereiding voor de optimale aanhechting van de nieuwe coating. Daarbij krijgen alle kritieke punten -hoeken, doorvoeren, dilatatievoegen of (las-) naden- een aanvullende behandeling met een primer. De behandeling van kwetsbare plekken verhoogt de kwaliteit van de coating.

Boerderij afbeelding 1

Stap 3: Coaten

De derde stap is het aanbrengen van de coating door vakmensen. Afhankelijk van de conditie van de ondergrond, is één of twee lagen voldoende voor jarenlange zekerheid. Het aanbrengen gebeurt zonder verlies aan materiaal. Speciale voorzieningen zijn dan ook niet van toepassing.