overlay image logo Het Zuiden Coatings

Gevelrenovatie

Is je gevel toe aan een gevelrenovatie? Kies er dan voor om je gevel te laten coaten door Het Zuiden Coatings. Een gevelcoating is mogelijk op staal, steen en beton. De verschillende coatings die wij gebruiken, zijn allemaal van topkwaliteit. We bepalen welke soort coating geschikt is voor jouw bedrijfsgevel door deze eerst te inspecteren. Hierna adviseren je over de beste coating. Deze is in alle gevallen stoot- en slagvast, water- en vuilafstotend, bestand tegen weersinvloeden, mos- en schimmelwerend en chemisch resistent.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Hoe we je gevelrenovatie aanpakken

Wanneer je ons inschakelt, komt onze technische specialist langs om een inspectie uit te voeren. Hiermee krijgt hij een duidelijk beeld van de situatie en kan er een prijsbepaling worden gemaakt. Deze heldere offerte is geheel vrijblijvend. Ga je hiermee akkoord? Dan gaat de gevelrenovatie als volgt in zijn werk:

  1. We reinigen de gevel met een industriële hogedrukreiniger. Naast milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen worden hier geen chemicaliën aan toegevoegd. Zo zorgen we ervoor dat de onderlaag volledig vet- en stofvrij is.
  2. Daarna is het tijd voor het aanbrengen van de hechtlaag. Dit is de voorbereiding voor de optimale aanhechting van de nieuwe coating. Kritieke punten zoals hoeken, doorvoeren, dilatatievoegen en (las-)naden krijgen een aanvullende behandeling met een primer. Dit verhoogt de kwaliteit van de coating.
  3. In de laatste stap brengen we de coating aan. Dit gebeurt zonder verlies aan materiaal; speciale voorzieningen zijn dus niet van toepassing.

Terwijl wij dit proces in gevelrenovatie uitvoeren, kunnen je team en jij gewoon door met de werkzaamheden. Efficiënt en effectief dus.

Schakel onze hulp in

Verbeter het aanzicht van je bedrijfspand door een gevelrenovatie uit te laten voeren. De kleur van de coating is helemaal aan jou, zodat de esthetiek een optimale oppepper krijgt. Heb je vragen of wil je een afspraak met ons maken? Bel dan naar +31 (0)162 370 410 of stuur ons een e-mail via info@hetzuidencoatings.nl.

Het Zuiden Coatings
Gevelcoating eurofolie
Ravenstein – AGO Groep coaten
Boerderij afbeelding 1
Stan van Eekelen BV damwand coaten
Installatiebedrijf Roks B.V. sandwichpanelen coaten
boerderij afbeelding 3