overlay image logo Reinigen van het dak

Reiniging van gevels en daken

Daken, gevels en lichtstraten staan continue bloot aan verschillende weersinvloeden. Daarom raken ze sneller verontreinigd. Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van daken, gevels en lichtstraten.

Het reinigen zorgt meteen voor een prachtig aanzicht en verlengt de levensduur van het object. Periodieke reiniging zorgt voor een meerwaarde van elk pand.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Stalen gevels en daken reinigen

Door de stalen gevels en daken frequent te reinigen, blijft het aanzicht altijd mooi. De verschillende omgevingsfactoren en weersinvloeden tasten uiteindelijk de coating aan. Vervuiling die blijft zitten, zorgt voor onthechting van de beschermde coating. Dit leidt uiteindelijk tot corrosie op de ondergrond. Dit is op de lange termijn schadelijk. Daarom is een periodieke reiniging zeer kostenbesparend.

Lichtstraten reinigen

Door verontreiniging van de lichtstraat komt er moeilijker zonlicht naar binnen. Door het reinigen van de lichtstraat kan er weer optimaal worden genoten van de dagelijkse hoeveelheid zonlicht. Wij reinigen de lichtstraten en brengen daarna een beschermende coating aan. Dit herstelt de lichtdoorlatendheid voor de lange termijn.

Lichtstraat laten coaten
Reinigen van het dak
lichtstraat hechtlaag
Hechtlaag aanbrengen op het dak
lichtstraten coaten
lichtstraat coaten

Hoe werkt de reiniging?

Stoom

Wij werken met stoomreiniging. Dit gebeurt onder lage druk met een zeer hoge temperatuur als garantie voor grondige schoonmaak. De ruimschoots beproefde stoomreiniging voorkomt beschadiging van oppervlakten en werkt uitermate milieuvriendelijk. Het gebruik van milieubelastende producten is zelfs geheel overbodig.

Hogedrukreiniging

Ook reinigen wij door middel van hogedrukreiniging. Een krachtige methode waardoor de oppervlakte een grondige reiniging ondergaat.