overlay image logo interieur coaten

Een nieuw interieur

Naast een prachtig exterieur van het bedrijfspand is ook het interieur erg belangrijk. De binnenkant vraagt ook om onderhoud.

Een nieuwe coating verbetert het woon- en werkklimaat. Het verhoogt ook de beleving in het pand zelf. Daarnaast is een goed verzorgd interieur een belangrijke meerwaarde bij de verhuur of verkoop.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Vloeren coaten

Een gecoate betonnen vloer heeft twee belangrijke pluspunten. Allereerst stijgt de esthetische waarde. Daarnaast is de bestendigheid tegen industriële belasting belangrijk. Wij werken met twee componenten oplosmiddelvrije epoxy coatings.

Voordelen vloer coaten

Er zijn verschillende voordelen voor het coaten van een vloer. Allereerst is het duurzaam en slijtvast. Door de oplosmiddelvrije epoxy is de coating zeer geschikt voor opslag en logistiek, werkplaats, garage, showroom en winkels. Het aanbrengen van de coating gebeurt naadloos en de vloer is weer snel belastbaar. Wij werken daarnaast altijd met milieuvriendelijke coatings.

Een ander voordeel voor het coaten van de vloer is het onderhoud. Doordat vocht en verontreiniging niet meer doordringen tot de ondervloer, is de vloer snel en effectief schoon te maken. Daardoor is de vloer meteen een stuk praktischer.

Golf winkel interieur
vloer coaten
staalconstructie reinigen
vloer coaten
Golf winkel interieur
interieur coaten
Golf winkel interieur
Golf winkel interieur

Latex spuiten

Het is ook mogelijk om wanden en plafonds met latex te spuiten. Dit levert een strak en egaal aanzicht op.

We verwerken latex met professionele apparatuur. Zichtbare pluspunten zijn:
– Strak en egaal aangebracht
– Géén gerolde banen
– Behoud structuur ondergrond
– Alle RAL-kleuren mogelijk

GARANTIES

Naast dat wij duurzame en milieuvriendelijke coatings toepassen, werken we ook graag aan een duurzame relatie. Wij streven altijd de hoogste kwaliteit na voor jouw bedrijfspand.

Omdat wij zo zeker zijn van ons product, bieden we ook graag jou deze zekerheid. Daarom heb je altijd tot 5 jaar garantie. Het termijn van de garantie is afhankelijk van de productkeuze. In onze garantie valt altijd de service en het onderhoud.