overlay image logo Bitumen daken coaten

Witte dakbedekking

Kies je voor witte dakbedekking? Dat levert je veel voordelen op. Allereerst verkoelt een wit dak je bedrijfspand; een zwart dak kan op hete dagen wel 80 graden Celcius worden. Dit voel je in je pand en maakt het een stuk minder aangenaam om er te werken. Witte dakbedekking kaatst het zonlicht af, wat tot wel 40 graden Celcius kan schelen. Maar er zijn meer voordelen waar je van profiteert wanneer je kiest voor een witte dakcoating.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Een coating als witte dakbedekking

Het Zuiden Coatings coat zowel stalen als bitumen daken, als alternatief voor een volledig nieuwe dakbedekking. Wanneer je kiest voor een witte coating als dakbedekking, houd je de temperatuur in het pand koel. Daarnaast zorgt onze coating voor een langere levensduur van je dak. Slijtage wordt namelijk voorkomen door zijn sterke eigenschappen. Zo voorkom je lekkages en andere schade, waardoor je op kosten bespaart.

Wij werken vlot en efficiënt: je team en jij kunnen gewoon door met de dagelijkse werkzaamheden terwijl wij de witte coating op je dakbedekking aanbrengen.

Kies voor topkwaliteit

Wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Bel dan naar +31 (0)162 370 410 of stuur ons een e-mail via info@hetzuidencoatings.nl. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken met onze technische specialist. Hij komt langs op locatie om een helder beeld te krijgen van de situatie en op basis hiervan een prijsindicatie te maken. Zo weet je direct wat de investering zal zijn.

libra project dakbedekking
libra project dakbedekking
libra project dakbedekking
libra project dakbedekking
Bitumen dakbedekking – Dongen
libra project dakbedekking
libra project dakbedekking
witte coating op bitumen dak temperatuur
Bitumen dakbedekking – Dongen