overlay image logo overheaddeuren coaten header

Coating aanbrengen op je overheaddeuren

Overheaddeuren zijn zeer praktisch, maar ook kwetsbaar door het intensieve gebruik.

Het nadeel van een overheaddeur is dat deze continue blootstaat aan de verschillende weersinvloeden In combinatie met de hoge gebruiksintensiteit slijt de fabriekscoating snel. Wij behandelen de overheaddeuren zodat deze weer in optimale staat verkeren. Hiermee zijn ze beschermd tegen weersinvloeden en vroegtijdige slijtage.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Wat kost het coaten van een overheaddeur?

Wij hanteren geen standaardprijs per vierkante meter. Dit komt doordat er verschillende factoren invloed hebben op het coaten van jouw overheaddeur. Denk aan de huidige staat, de bereikbaarheid, materiaalsoort en de schaalgrootte.

Onze technische specialist voert ter plaatse een inspectie uit om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie. Doordat wij de verschillende factoren objectief bekijken en graag met jou meedenken, maken wij altijd een vrijblijvende offerte op. Daarmee heb je meteen een helder inzicht over de investering.

Hoelang beschermt de coating?

Wij werken met milieuvriendelijke coating die beschermt tegen alle soorten weersinvloeden. De levensduur van de coating is afhankelijk van de ondergrond, locatie en de belasting op de overheaddeuren. Uit onze ervaring weten wij dat een een coating op overheaddeuren gemiddeld genomen vijftien jaar beschermt.

IRS Robotics gevelbeplating coaten
overheaddeuren coaten header
Muur coaten gevelcoating
Broekman Logistics Limburg B.V. lichtstraten coaten
overheaddeuren
Broekman Logistics Limburg B.V. overhead deuren coaten
Aero Leiden BV project roldeuren coaten

Tot 5 jaar garantie

Naast dat wij met duurzame en milieuvriendelijke coatings werken, werken we ook graag aan een duurzame relatie. Wij streven altijd de hoogste kwaliteit na voor jouw bedrijfspand. Doordat wij zo zeker zijn van ons product, bieden we ook graag jou deze zekerheid. Daarom heb je altijd tot 5 jaar garantie. Het termijn van de garantie is afhankelijk van de productkeuze.

Stappenplan

Pals B.V. reinigen

Stap 1: Oppervlak grondig Reinigen

De eerste stap bestaat uit het grondig reinigen van het bestaande oppervlak met een industriële hogedrukreiniger. Hier komen absoluut géén chemicaliën aan te pas, alleen zuiver water. Zo ontstaat een schone (vet- en stofvrij) en egale hechtlaag voor de nieuwe coating.

Pals B.V. coaten

Stap 2: Primer

De tweede stap geldt als voorbereiding voor de optimale aanhechting van de nieuwe coating. Daarbij krijgen alle kritieke punten een aanvullende behandeling met een primer. De behandeling van kwetsbare plekken verhoogt de kwaliteit van de coating.

Pals B.V. coaten

Stap 3: Coaten

De derde stap is het aanbrengen van de coating door vakmensen. Afhankelijk van de conditie van de ondergrond, is één of twee lagen voldoende voor jarenlange zekerheid. Het aanbrengen gebeurt zonder verlies aan materiaal. Speciale voorzieningen zijn dan ook niet van toepassing.