overlay image logo Gevelcoating eurofolie

Bescherm je betonnen en stenen gevel

Het laten coaten van je betonnen of stenen muren?

Het coaten van beton en metselwerk in gevels heeft een dubbele uitwerking: functioneel en decoratief. Bij zowel beton als baksteen is de levensduur erg lang. Toch ontstaat ook hier verontreiniging op beide type gevels. Het is erg afhankelijk van de locatie van het bedrijfspand in welke mate de verontreiniging ontstaat. Het coaten van deze type gevels is zeer geschikt voor het tegen gaan van verontreiniging.

Ook zorgt coating ervoor dat de esthetische uitstraling van het pand verbetert. Het bedrijfspand krijgt een nieuwe laag in een kleur naar keuze.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend een offerte

Waarom steen en beton coaten?

Het aanzicht van jouw bedrijfspand is erg belangrijk voor je eerste introductie en het imago. De gevel is namelijk het eerste wat jouw klanten en personeel zien. Door de gevels te reinigen en te coaten verwijder je de verontreiniging en krijgt de gevel weer een prachtig aanzicht. De waarde van het bedrijfspand stijgt door deze behandeling ook. Dit komt doordat de levensduur van de gevel wederom wordt verlengd.

Wat kost gevelcoating?

Wij hanteren geen standaardprijs per vierkante meter. Dit komt doordat er verschillende factoren invloed hebben op het coaten van jouw staalconstructie en de dakbeplating. Denk aan de huidige staat, de bereikbaarheid, materiaalsoort en de schaalgrootte.

Onze technische specialist voert ter plaatse een inspectie uit om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie. Doordat wij de verschillende factoren objectief bekijken en graag met jou meedenken, maken wij altijd een vrijblijvende offerte op. Daarmee heb je meteen een helder inzicht over de investering.

Gevelcoating eurofolie
espero muur reinigen
espero muur gecoat

Welke coating is geschikt?

Ieder bedrijfspand bekijken wij uitermate goed om de meest effectieve coating toe te passen. Hiermee realiseren we de hoogst haalbare kwaliteit. Voor de meest voorkomende materiaalsoorten bestaan speciale coatings. Wij werken altijd met milieuvriendelijke coatings. Door onze effectieve methode halen we het maximale naar boven.

Welke garanties geeft Het Zuiden Coatings?

Naast dat wij met duurzame en milieuvriendelijke coatings werken, werken we ook graag aan een duurzame relatie. Wij streven altijd de hoogste kwaliteit na voor jouw bedrijfspand. Doordat wij zo zeker zijn van ons product, bieden we ook graag jou deze zekerheid. Daarom heb je altijd tot 5 jaar garantie. Het termijn van de garantie is afhankelijk van de productkeuze.

Hoe werkt Gevelcoating?

Het coaten van gevels is werk voor professionals. Vakmensen die gewend zijn om in de buitenlucht op hoogte te werken. Daarbij speelt naast de zorg voor kwaliteit ook de verantwoording over veiligheid voor mens en milieu. Het aanbrengen van coating op metselwerk, beton of staal gebeurt in drie stappen.

Muur coaten gevelcoating

Stap 1: Reinigen

De eerste stap bestaat uit het grondig reinigen van het bestaande oppervlak met een industriële hogedrukreiniger. Hier komen absoluut géén chemicaliën aan te pas, alleen zuiver water. Zo ontstaat een schone (vet- en stofvrij) en egale hechtlaag voor de nieuwe coating.

Stap 2: Hechtlaag aanbrengen

De tweede stap geldt als voorbereiding voor de optimale aanhechting van de nieuwe coating. Daarbij krijgen alle kritieke punten een aanvullende behandeling met een primer. De behandeling van kwetsbare plekken verhoogt de kwaliteit van de coating.

Gevelcoating eurofolie

Stap 3: Coaten

De derde stap is het aanbrengen van de coating door vakmensen. Afhankelijk van de conditie van de ondergrond, is één of twee lagen voldoende voor jarenlange zekerheid. Het aanbrengen gebeurt zonder verlies aan materiaal. Speciale voorzieningen zijn dan ook niet van toepassing.